Presentaties Betonwegendag beschikbaar

De Betonwegendag 2015 vond plaats op 29 september 2015 in 1931 CongresCentrum in 's-Hertogenbosch. Het thema van deze Betonwegendag was 'Kennis delen'. Circa 150 deelnemers waren aanwezig bij deze bijeenkomst om hun kennis bij te spijkeren en hun relaties te begroeten.

 

BezoekersNiet alleen kennis halen, ook kennis delen

 

Tijdens de plenaire zittingen en de diverse workshops werden de deelnemers geinformeerd over uiteenlopende onderwerpen als techniek en innovatie, duurzaamheid, veiligheid, betontoepassingen en EMVI. De presentaties zijn inmiddels beschikbaar. 

 

Na de Betonwegendag is een enquête gehouden onder de deelnemers waarin hun waardering werd gemeten. Een samenvatting hiervan is eveneens beschikbaar.

 

Presentaties en waardering

 

Kennisportaal BetonInfra

Het Kennisportaal BetonInfra is de nieuwe site waar alle kennis over betonverhardingen wordt ontsloten. Het Kennisportaal is zowel voor opdrachtgevers als voor technisch specialisten en is direct gekoppeld aan de Kennismodule Betonverhardingen van CROW. Bent u lid van het Kennisplatform, dan heeft u direct toegang vanuit het Kennisportaal naar de Kennismodule. Het Kennisportaal BetonInfra wordt op deze Betonwegendag gepresenteerd en gelanceerd door Wim Kramer, Cement&BetonCentrum.

 

Kennisportaal BetonInfra

 

Naar overzicht